Näyttelyt ja toiminnalliset kierrokset vuonna 2017 – 2018

Kuva: Gallen-Kallelan Museo

Toiminnalliset kierrokset on suunniteltu näyttelysisältöjen mukaan. Kierrosten hintaan sisältyy opastus, ohjattu toiminta, museon sisäänpääsymaksu ja mahdolliset materiaalit. Kierrokset räätälöidään vuosiluokan ja ryhmän koon mukaan.

 

Mary Gallen-Kallela 150 vuottaPressikuva Mary Slöör

Vuonna 2018 vietämme Akseli Gallen-Kallelan puolison, Mary Gallen-Kallelan 150-vuotisjuhlavuotta. Tutustu Maryyn, hänen kiinnostavaan ja poikkeukselliseen elämäänsä.

Sopii kaikille ikäryhmille.

Kesto: 45 min
Ajankohta: 27.1.2018 – 2.9.2018
Ryhmän koko: max 25 hlö
Hinta: 30€/ryhmä, Espoolaisille peruskouluille ilmainen KULPS mielin määrin -vierailu

Varaukset:
info@gallen-kallela.fi, 09 849 2340

 

Villiyrttityöpaja

Kuvaaja: Aino Huotari

Kuvaaja: Aino Huotari

Työpaja sisältää tutustumisen näyttelyyn, perustietoa villiyrteistä, syötäväksi kelpaavien kasvien keräämisen museon pihapiiristä sekä niitä hyödyntävän aterian  nauttimisen. Työpaja toteutetaan yhdessä Tarvaspään kahvilan kanssa.

Työpajan voi liittää muun muassa kuvataiteen, biologian, ympäristöopin, terveystiedon ja kotitalouden opintojen yhteyteen sekä oppiainerajat ylittäviin monialaisiin kokonaisuuksiin. Sen avulla oppilas saa moniaistisesti ja kokemuksellisesti omasta ympäristöstään tietoa, joka vahvistaa luontosuhdetta ja jota voi hyödyntää myöhemminkin oman hyvinvointinsa, ekologisen elämäntavan ja kestävän kehityksen edistämiseksi.

Kesto: 2,5 h
Ajankohta: 2.5. – 30.9.
Ikäryhmä: 7. – 9. lk, 2. asteen oppilaitokset
Ryhmän koko: max 20 hlö
Hinta: 60€/ryhmä (Espoolaisille peruskouluille ilmainen KULPS-vierailu) + ruokailu 7 € / hlö (keitto, leipä, mehu tai vesi), museon sisäänpääsy 18-vuotiaille ilmainen. Huom. ilmaisia KULPS-villiyrttityöpajoja tarjolla rajallinen määrä.