Kahvila ja Juhlatila Tarvaspää

Museon kahvila-ravintola sijaitsee Villa Linuddissa. Kuva: GKM

Kahville kartanohuvilaan

Kahvila ja Juhlatila Tarvaspää palvelee museon asiakkaita läpi vuoden ja on auki pääsääntöisesti kuten museokin. Kahvila tarjoaa päivittäin leivonnaisia, pientä suolaista sekä keittolounasta. Ryhmien ruokailu on tilattava etukäteen.

Kahvila toimii 1860-luvulla rakennetussa Villa Linuddissa, joka oli alunperin Leppävaaran Albergan kartanon kesähuvila ja kalastusmaja. Huvilan rakennuttivat Albergan vuosina 1855-1900 omistaneet Feodor ja Amalia Kiseleff. Amalia kutsui villaa ”elämänilokseen”. Siellä vietettiin monia iloisia ja huolettomia kesäpäiviä. Gallen-Kalleloiden muutettua Tarvaspäähän huvilasta tehtiin talviasuttava ja se toimi perheen asuntona ateljeelinnan ohella.

Kokouksia ja juhlia Tarvaspäässä

Kahvilassa voi järjestää yksityistilaisuuksia, kuten kokouksia ja perhejuhlia.

Villa Linudd ja ateljeelinna tarjoavat yhdessä mieleenpainuvat puitteet edustustilaisuuksista intiimeihin perhejuhliin. Yksityistilaisuuksiin voi yhdistää myös museovierailun ja opastetun kierroksen. Museo auttaa mielellään tapahtumien suunnittelussa, asiakkaan toiveet ja tilaisuuden luonteen huomioiden.

Tilaisuuksien tarjoiluista vastaa Kahvila ja Juhlatila Tarvaspää / Time for tea catering Oy. Ruokailu tapahtuu Villa Linuddin tiloissa.

Jätä tarjouspyyntö

Häät ja juhlat Tarvaspäässä

Haluaisitko mennä naimisiin Tarvaspään ateljeelinnassa?

Gallen-Kallelan Museon salit tarjoavat juhlavat puitteet esimerkiksi vihkimiselle.
Museoon mahtuu hyvin istumaan max. 60 hlö.
Hinta: 350 €

Sisältää:
– museon yksityiskäyttö aukioloajan ulkopuolella max 2h
– sisäänpääsyt
– kuvauslupa museossa
– lyhyt opastus tai keskusteluopas juhlaväen näin toivoessa

Tiedustelut: info@gallen-kallela.fi, 09 849 2340

Kokous- ja työhyvinvointipaketit

Taidekokous

Kahvila-ravintola Tarvaspää tarjoaa upeat ja inspiroivat puitteet tehokkaaseen kokouspäivään. Kokouspakettimme sisältävät kaikki onnistuneen tapahtuman perusainekset, joiden lisäksi voitte valita täydennystä lisäpalveluista. Vierailu Gallen-Kallelan Museossa asiantuntevan oppaan kanssa tuo inspiroivan lisän tilaisuuteen.

Koko päivän paketti3

 • Ryhmän koko: min. 10 hlö
 • Aika: arkisin klo 8 – 16
 • Hinta: 55e/hlö
 • Sisältää: Tilavuokran 8h, kokousvälineet: videotykin, fläppitaulun, äänentoistojärjestelmän ja maksuttoman Wi-Fi:n, aamukahvit ja pienen suolaisen kahvileivän, Tarvaspään keittolounaan, iltapäiväkahvit ja makean kahvileivän, museon sisäänpääsyn ja opastetun kierroksen museossa.
 • Opastusten kielet: Suomi, ruotsi, englanti
 • Varaukset

Puolen päivän paketti

 • Ryhmän koko: min 10 hlö
 • Aika: arkisin klo 8-16
 • Hinta: 40e/hlö
 • Sisältää: Tilavuokran 4h, kokousvälineet: videotykin, fläppitaulun, äänentoistojärjestelmän, maksuttoman Wi-Fi:n, aamiaisen (talon kahvi / haudutettu tee ja pieni suolainen) tai iltapäiväkahvit ja pieni makea, Tarvaspään keittolounaan, museon pääsymaksun ja opastetun kierroksen museossa
 • Opastusten kielet: Suomi, ruotsi, englanti
 • Varaukset

Tekemistä työporukoille

Gallen-Kallelan Museon työpajatarjonnasta löytyy hauskaa tekemistä työporukoille –  työhyvinvoinnin  ja virkistäytymisen merkeissä. Yhdessätekeminen sopii hyvin myös juhlahetkiin.

Hyvinvointia luonnosta – Villiyrtit

Kuvaaja: Aino Huotari

Kuvaaja: Aino Huotari

Intoudu ja rentoudu villiyrttipäivässä Tarvaspään historiallisessa miljöössä. Villiyrttipäivään sisältyy Kahvila ja juhlatila Tarvaspään kokoustilojen käyttö ja lounas sekä vierailu Gallen-Kallelan Museossa ja villiyrttityöpaja museon pihapiirissä.

Työpajassa tutustaan noin 10-15 luonnonkasviin, kerätään syötäviä kasveja ja opitaan villiyrteistä ruuanlaittoon, hyvinvointiin, ravitsemukseen ja kasvien biologiaan liittyen. Luontotuokio päätetään lyhyeen eväshetkeen, jossa maistellaan villiyrteistä loihdittuja herkkuja. Osallistujat saavat retken jälkeen sähköpostiinsa villiyrttitietopaketin.

Yhteistyössä: Helsinki Wildfoods

Villiyrttipäivä

 • Kesto: max. 6h
 • Ryhmän koko: 10-20 hlö
 • Aika: Touko-syyskuussa arkisin klo 11-18. Säävarauksella.
 • Hinta: 65e/hlö
 • Sisältää: Museon pääsymaksun, opastetun kierroksen museossa, villiyrttityöpajan ja siihen liittyvät materiaalit, kahvilan salin tilavuokran 4h, aamiaisen (talon kahvi / haudutettu tee ja pieni suolainen) tai iltapäiväkahvit ja pieni makea, Tarvaspään keittolounaan, kokousvälineet: videotykin, fläppitaulun, äänentoistojärjestelmän, maksuttoman Wi-Fi:n
 • Opastusten kielet: Suomi, ruotsi, englanti
 • Varaukset: info@gallen-kallela.fi | 09 849 2340

Pikkujoulun tunnelmaa

Tarvaspää on myös tunnelmallinen pikkujoulupaikka. Nauti kulttuurista vierailulla museossa ja herkuttele Kahvila ja juhaltila Tarvaspäässä.

Tiedustelut ja varaukset: tarvaspaa@tarvaspaa.fi tai 0400 485 425

Yhteystiedot

Time for tea catering Oy
puh. 0400 485 425
tarvaspaa@tarvaspaa.fi

Avoinna
Talvikaudella 1.9.–14.5. ti-la klo 11–16, su klo 11–17
Kesäkaudella 15.5.–31.8. joka päivä klo 11–18

Lisätietoja kahvila-ravintolan omilla sivuilla.

Museossa järjestettäviin tapahtumiin liittyvät tiedustelut: info@gallen-kallela.fi, 09-849 2340

Tervetuloa!