Gallen-Kallelan Museo on Flickr Commonsissa

Olemme mukana Flickr Commonsissa! Flickr Commons on joukko museoita, arkistoja ja kirjastoja, jotka haluavat jakaa kuvakokoelmansa verkossa vapaaseen käyttöön ilman käyttörajoituksia. Akseli Gallen-Kallelan ainutlaatuinen valokuvakokoelma on siis täysin vapaasti katsottavissa, tutkittavissa, käytettävissä ja uudelleen muokattavissa! Kuvien joukossa on myös ajoittamattomia tai epäselviä kuvia. Kutsumme kuvien katsojat tunnistamaan henkilöitä ja paikkoja, tilanteita ja ajankohtia kommentoimalla kuvia sivustolla.

Gallen-Kallelan Museon Flickr Commonsissa julkaisemat kuvat ovat tekijänoikeusvapaita, “no known copyright restrictions.” Tämä tarkoittaa, että kuvilla ei ole tekijänoikeuteen liittyviä käyttörajoituksia, koska tekijänoikeuden suoja-aika on päättynyt, koska kuville ei muista syistä ole tiedossa tekijänoikeuteen liittyviä rajoituksia tai museo omistaa kuvien oikeudet, mutta olemme päättäneet luopua niistä yhteisen kulttuurivarannon jakamisen nimissä.

Toivomme, että käyttäessäsi kuvia mainitset Gallen-Kallelan Museon alkuperäiseksi lähteeksi ja mahdollisesti lisäät linkin takaisin museon Flickr-sivustolle, jotta muutkin löytävät näiden historiallisten kuvien Sammon.

Tutustu valokuvakokoelmaan Flickrissä!