Museovierailu

Gallen-Kallelan Museo kesällä 2014. Kuva: GKM

 

Aukioloajat

Talvikaudella (4.9.2023– 13.5.2024 ) museo ja kahvila ovat avoinna  ti-la klo 11–16, su klo 11–17, ma suljettu.

Arkipyhinä museo on avoinna sunnuntain aukioloaikojen mukaan.

Kesäkausi alkaa maanantaina 13.5.2024 ja päättyy sunnuntaina 15.9.2024. Kesäkaudella museo avoinna päivittäin 11–18. Kesäkeskiviikkoisin olemme avoinna 11–20.

Poikkeusaukioloajat

Suljettu jouluaattona ja joulupäivänä 24.-25.12.

Suljettu uudenvuodenaattona ja -päivänä 31.12. – 1.1.

Suljettu juhannusaattona

Huomioithan, että museon WC-tilat sijaitsevat Tarvaspää Cafe Zocerian aulassa.

Posti- ja käyntiosoite

Gallen-Kallelan Museo
Gallen-Kallelan tie 27
02600 Espoo

 


Liput

12 € aikuiset

7 € eläkeläiset,

5 € opiskelijat, työttömät

alle 18-v ilmaiseksi

Ilmainen sisäänpääsy Museokortilla sekä Kaikukortilla 

Museossa käyvät virikesetelit: Smartum, Epassi, Edenred.

Museokortti on yli 300 museon yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Meiltä voit myös ostaa Museokortin tai uusia Museokorttisi. Museokortin voi hankkia myös virike-eduilla, kts. yllä.

Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy museoon sekä kaikkiin tapahtumiin, joihin osallistuminen museon pääsylipulla.

museokortti-kortti kaikukortti_logo_transp_02_

 


 

 

Tarvaspää Cafe Zoceria

Museon yhteydessä toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna pääsääntöisesti museon aukioloaikojen mukaan. WC tilat löytyvät Tarvaspää Cafe Zoceria aulasta.

Lue lisää kahvilasta täältä.


Esteettömyys

Museon ensimmäinen kerros on liikkumisesteetön. Inva-pysäköinti on sallittu kahvilarakennuksen kivijalan vieressä sille varatulla paikalla rakennuksen vasemmalla puolella. Lue lisää tilojen esteettömyydestä täältä.

Haluatko suunnitella museokäyntisi tarkemmin? Katso kuvallinen ohjeemme museokäynnin suunnitteluun. Siinä on tarkempaa tietoa  museon esteettömyydestä ja palveluistamme. Ohje sopii myös lapsiperheille, opastettaville ryhmille ja opettajan työn tueksi museokäyntiin valmistautumiseen. Katso pdf täällä: Kuvallinen ohje museokäynnin suunnitteluun

 


WC

Yleisö WC-sijaitsee kahvilarakennuksessa museota vastapäätä. Kahvilarakennukseen on neljä puista porrasaskelmaa ja ramppi.


Parkkipaikka

Pysäköintialue sijaitsee Gallen-Kallelan tien päässä, museoalueen ulkopuolella. Alue on rajallinen, joten myös Gallen-Kallelan tien varteen voi pysäköidä. Inva-pysäköinti on sallittu kahvilarakennuksen kivijalan vieressä sille varatulla paikalla. 

Pyörällä museoon

Pyöräparkki löytyy rinteestä museolle nousevan tien varrelta. Kaupunkipyöräasema sijaitsee parkkipaikan yhteydessä. Kaupunkipyöräasemat ja lisätietoa löydät: https://kaupunkipyorat.hsl.fi/fi/stations 


Valokuvaaminen

Museon sisätiloissa valokuvaaminen on sallittu ilman salamaa.


Reput ja laukut sekä lastenvaunut

Pyydämme jättämään isot reput ja laukut museon kassan luona sijaitseville naulakoille tai lukolliseen reppukaappiin. Lastenvaunut ja -rattaat toivotaan jättämään museon edustan kuistille. Kulku vaunujen kanssa onnistuu vain museon alakerrassa. Voit halutessasi lainata museolta vauvankantorepun.