Museovierailu

Gallen-Kallelan Museo kesällä 2014. Kuva: GKM

Posti- ja käyntiosoite

Gallen-Kallelan Museo
Gallen-Kallelan tie 27
02600 Espoo

Koronatiedote 10.1.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kiristää koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella merkittävästi. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona. Uudellamaalla kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ajalla 28.12.2021–31.1.2022. Rajoituksista johtuen emme järjestä yleisötilaisuuksia tai paikan päällä järjestettäviä opastuksia kyseisenä ajankohtana. Tarkastamme koronapassin kaikilta museoon tulijoilta viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Aukioloajat

Talvikaudella museo on avoinna  ti-la klo 11–16, su klo 11–17. Talvikausi 1.9-14.5.

Kesäaikana museo ja kahvila ovat avoinna ma-su 11-18.  Kesäkausi 15.5.-31.8.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä museotiloissa. Huomioithan, että museon WC-tilat sijaitsevat Tarvaspää Cafe Zocerian aulassa.

Huom.: 4.12.2021 alkaen edellytämme museovierailta koronapassia, ja tarkistamme koronapassit lukijalla ennen museovierailua. Lue lisää turvallisesta museokäynnistä tästä linkistä.

Poikkeusaukioloajat

Arkipyhinä museo on avoinna sunnuntain aukioloaikojen mukaan.
Suljettu jouluaattona ja joulupäivänä 24.-25.12.
Suljettu juhannusaattona

V. 2022 näyttelyiden vaihdon aikana museo suljettu: 31.1.-11.2. ja 5.9.-16.9.

HUOM! Olemme avoinna ympäri vuoden.


Liput

10 € aikuiset

7 € eläkeläiset,

5 € opiskelijat, työttömät

alle 18-v ilmaiseksi

Ilmainen sisäänpääsy Museokortilla sekä Kaikukortilla 

Museossa käyvät Smartum- ja virikesetelit. Lisäksi Epassi ja Eazybreak.

Museokortti on yli 300 museon yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Meiltä voit myös ostaa Museokortin hintaan 69/74 €.

Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsy museoon sekä kaikkiin tapahtumiin, joihin osallistuminen museon pääsylipulla.

museokortti-kortti kaikukortti_logo_transp_02_

 


Tarvaspää Cafe Zoceria

Museon yhteydessä toimii kahvila-ravintola, joka on avoinna pääsääntöisesti museon aukioloaikojen mukaan. WC tilat löytyvät Tarvaspää Cafe Zoceria aulasta.

Lue lisää kahvilasta täältä.


Esteettömyys

Museon ensimmäinen kerros on liikkumisesteetön. Invapysäköinti on sallittu kahvilarakennuksen kivijalan vieressä sille varatulla paikalla rakennuksen vasemmalla puolella. Lue lisää tilojen esteettömyydestä täältä.


WC

Yleisö WC-sijaitsee kahvilarakennuksessa museota vastapäätä. Kahvilarakennukseen on neljä puista porrasaskelmaa.


Parkkipaikka

Pysäköintialue sijaitsee Gallen-Kallelan tien päässä, museoalueen ulkopuolella. Alue on rajallinen, joten myös Gallen-Kallelan tien varteen voi pysäköidä. Invapysäköinti on sallittu kahvilarakennuksen kivijalan vieressä sille varatulla paikalla. 

Pyörällä museoon

Pyöräparkki löytyy rinteestä museolle nousevan tien varrelta. Kaupunkipyöräasema sijaitsee parkkipaikan yhteydessä. Kaupunkipyöräasemat ja lisätietoa löydät: https://kaupunkipyorat.hsl.fi/fi/stations 


Valokuvaaminen

Museon sisätiloissa valokuvaaminen on sallittu ilman salamaa.


Reput ja laukut sekä lastenvaunut

Pyydämme jättämään isot reput ja laukut museon kassan luona sijaitseville naulakoilla tai avohyllyyn. Lastenvaunut ja -rattaat toivotaan jättämään museon edustan kuistille. Kulku vaunujen kanssa onnistuu vain museon alakerrassa. Museolla on lainattavissa yksi kappale rintareppua. Voit tiedustella tämän saatavuutta museon kassalta.