Espoo-päivä museolla

27.8.2022 - 27.8.2022

Espoo-päivä museolla 27.8.2022

Gallen-Kallelan Museo juhlistaa 50-vuotiasta Espoon kaupunkia tarjoamalla Espoo-päivänä ilmaisen sisäänpääsyn museoon. Lisäksi yleisöopastuksia sekä lasten pop-up työpaja museon pihamaalla.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Ohjelma:

Tarvaspään puutarhasta linnaan -opastus museon puutarhassa kello 12 alkaen. Opastuksen kesto n. 45 min ja opastuksen kielenä suomi. Huomioithan, että kierros ei ole kaikilta osilta esteetön.

Opastukselle tutustut monipuolisesti Tarvaspään ja sen puutarhan historiaan. Kierroksen aikana opit millainen puutarha oli Kiseleffien aikaan ja millaisia unelmia Akseli Gallen-Kallelalla oli sakaraharjaisen linnansa varalle. Kierrokselle tutustutaan myös savusaunaan sekä Maryn puutarhan kasveihin.

Oppaana museon pääopas Anu Kaarina Hämäläinen

Akseli Gallen-Kallela as a mentorguided tour in English at 2 pm

Akseli Gallen-Kallela mentored many artists during his career. By doing so, he followed in footstep of his own mentor Albert Edelfelt. His advice was invaluable to many young Finnish artists.

Akseli Gallen-Kallela mentorinanäyttelyopastus klo 15 (suomi)

Akseli Gallen-Kallela mentoroin uransa aikana lukuisia taiteilijoita. Hän jatkoi oman mentorinsa Albert Edelfeltin jalanjäljissä opettaessaan ja kannustaessaan nuoria eteenpäin urallaan.

Lasten pop-up työpaja museon puutarhassa koko päivän. Tule ja askartele yhdessä lapsesi kanssa!

Voit lukea lisää Espoo-päivästä ja sen tapahtumista tästä linkistä.