Maryn naistenkutsut 24.11.

24.11.2021 - 24.11.2021

Maryn naistenkutsut 24.11. klo 16:30 (Huomaa uusi aika!)

Tervetuloa Maryn naistenkutsuille keskiviikkona 24.11.2021 klo 16.30 alkaen. Ohjelmassa Mary Gallénin elämäkertaan tutustumista kirjailija Helena Ruuskan kanssa, musiikkia ja buffet-illallinen. Tilaisuuteen on illalliskortti 85€, paikkoja rajoitetusti. Kutsujen tuotto ohjataan Maryn puutarhan ylläpitoon.

Maryn naistenkutsuja on jouduttu koronaviruksen takia siirtämään pariin otteeseen, mutta Maryn ympärillä ei ole ollut hiljaista. Päinvastoin: Helena Ruuskan kirjoittama, odotettu elämäkerta Marysta, Olisit villiä villimpi ilmestyy syyskuun alussa. WSOY kertoo teoksen olevan modernin, intohimoisen ja monitaitoisen naisen muotokuva. Illan aikana meillä on tilaisuus kuulla kirjan syntyprosessista sekä Marysta ja Akselista Helenan itsensä kertomana. Kutsujen aikana on myös mahdollista hankkia kirja Helenan signeeraamana ja pienellä alennuksella. Museokauppa Maryn puoti on myös avoinna uusin tuottein.

Tilaisuuden alkumaljat nostamme museolla klo 17 tutustuessamme Aikakoneita ja utopioita -näyttelyyn. Iltamme jatkuu rennon ja riemukkaan buffet-illallisen merkeissä museon kahvilassa, ja jälkiruuan aikana kuulemme kaunista pianomusiikkia. Ja kenties saamme myös ihailla syksyistä tähtitaivasta Tarvaspäässä, aivan kuten Mary aikoinaan.

Illalliskortin hinta on 85 euroa/hlö. Kutsujen tuotto ohjataan Maryn puutarhan ylläpitoon täällä Tarvaspäässä.

Maksuohjeet: Jos haluat varmistaa mukanaolosi, maksu kannattaa suorittaa pikaisesti. Maksun saaja: Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiö, tilinumero Nordea FI14 1215 3000 1619 61. Viestikenttään: Osallistujien nimet ja puhelinnumerosi. Lähetä kuitti maksustasi tuija.wahlroos(at)gallen-kallela.fi. Paikkoja on rajoitetusti max. 40 henkeä.

Lisätietoja: Minna Lindfors puh. 010-4068840 (minna.lindfors(at)gallen-kallela.fi)