Maryn naistenkutsut 8.6.2023

8.6.2023 - 8.6.2023

Rakastetut, iki-ihanat Maryn naistenkutsut järjestetään jo viidennen kerran torstaina 8. kesäkuuta 2023. 

Ohjelma:

Museolle voi saapua jo 17:30. Asiakaspalveluvastaava Anu Kaarina Hämäläinen kertoo museon puutarhan kuulumiset ja esittelee edellisvuoden kutsujen hedelmiä. Museokauppa Maryn puoti on myös avoinna uusin tuottein, joista saa illan aikana 20% alennuksen.

Maryn kutsujen virallinen ohjelma alkaa klo 18.

Tervetuliaismaljat museolla. Tervetulosanat: Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiön puheenjohtaja Johanna Piisi. Museonjohtaja Tuija Wahlroos esittelee Paluu Keniaan -näyttelyn.

Iltamme jatkuu rennon ja riemukkaan buffet-illallisen (sis. viinitarjoilun) merkeissä Tarvaspää Café Zoceriassa. Illallisen aikana taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schrek kertoo säkenöivistä ja oikukkaista kultakauden taiteen naisista. Lisäksi musiikkia ja muuta ilahduttavaa ohjelmaa, joka varmistuu myöhemmin.

Kutsuille ilmoittautuminen:

Illalliskortin hinta on 85 euroa/hlö. Kutsujen tuotto ohjataan Maryn puutarhan ylläpitoon.

Maksun saaja: Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiö, tilinumero Nordea FI14 1215 3000 1619 61.

Tärkeää on, että kirjoitat maksun viestikenttään kutsuille osallistujien nimet, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Paikkoja on rajoitetusti, max. 40 henkeä.

Kutsut ovat varainhankintatapahtuma: emme palauta maksuja. Esteen sattuessa voit antaa tilaisuuden läheisesi/ystäväsi käytettäväksi.

Miksi juuri naistenkutsut?

Haluamme juhlistaa Mary Gallen-Kallelan elämää järjestämällä naistenkutsuja. Kutsut liittyvät pitkään naisten tekemän hyväntekeväisyys- ja yhdistystyön historiaan. Myös Gallen-Kallelan Museolla on museon alkuvuosina toiminut naisten oma toimikunta. Kaikenlaiset naiset ja naiseksi itsensä määrittelevät ovat tervetulleita kutsuille.

Museon alakerta ja Tarvaspää Café Zoceria ovat esteettömiä tiloja. Lue lisää museon esteettömyydestä; https://www.gallen-kallela.fi/museovierailu/esteettomyys/