Sampo ja rumpu – kerho perheille

5.9.2020 - 19.12.2020

Sampo ja rumpu on Gallen-Kallelan Museon monikulttuurinen kerho perheille. Kerhossa askartelemme ja teemme käsitöitä. Lauantaisin 5.9.2020 alkaen klo 13-15. Sopii myös suomen kieltä opetteleville.

Suosittelemme perhekerhoon lasten kanssa osallistuville aikuisille maskin käyttöä. Huolehdithan museoon tullessasi myös lasten hyvästä käsihygieniasta. Museolla ei ole vesipistettä eikä wc-tiloja: ne ovat Cafe Zoceria Tarvaspään alakerrassa museota vastapäätä.

Lokakuun teemana: Unelmien Linna.

Teeman kautta tutustutaan Akseli Gallen-Kallelan Tarvaspäähän.

31.10 Askartelemme kipsinauhakummituksia.

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittautuminen on vapaaehtoista. Ennakkoilmoittautumalla varmistat askartelutarvikkeiden riittämiseen. Varaamme kuitenkin aina hieman ylimääräistä, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan.

Marraskuun teema: Ihmeelliset kirjat

Akseli Gallen-Kallela luki paljon, ja oli itsekin kirjailija. Lisäksi hän suunnitteli kirjojen omistusmerkkejä eli ex libriksiä, kuvituksia sekä kirjankansia. Marraskuussa askartelemme kirjojen parissa!

7.11. Isänpäivän korttipaja lapsille ja läheisille: kortteja linotekniikalla. Kaiverramme ja painamme grafiikkaa.

14.11. Oman kirjan sitominen. Sidotaan oma kirjanen japaninpaperista ja kierrätysmateriaaleista.

21.11. Oma Ex Libris.

28.11. Kirjanmerkit.

Ilmoittaudu täällä! Ilmoittautuminen on vapaaehtoista. Ennakkoilmoittautumalla varmistat askartelutarvikkeiden riittämiseen. Varaamme kuitenkin aina hieman ylimääräistä, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan

Joulukuun teema: Joulu Tarvaspäässä

Ilmainen  ja avoin kaikille.

Tervetuloa!

Haluaisitko ehdottaa tekemistä tai aihetta Sampo ja rumpu -kerhoon?

Ota yhteyttä:

anu.k.hamalainen@gallen-kallela.fi