Tanssia Tarvaspäässä

22.7.2023 - 22.7.2023

Yksityiskohta teoksesta: Akseli Gallen-Kallela, 1909–1910. Taivaaseen kurkottava käsi. Öljymaalaus. Yksityiskokoelma. Kuva: Jukka Paavola.

Gallen-Kallelan Museon tanssityöpaja

Tanssia Tarvaspäässä 22.7. kello 13

Nyt tanssitaan Tarvaspäässä! Matkallaan Keniassa Gallen-Kallelan perhe näki paikallisten tanssia moneen otteeseen. Gallen-Kallelan Museo järjestää pihapiirissään tanssityöpajan, jossa opetellaan modernia afrotanssia matalalla kynnyksellä. Tanssipajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta. Tanssia ohjaa tanssija Juma Kalama. Tanssityöpaja pidetään ulkona, joten tanssiessa saa samalla nauttia Tarvaspään luonnosta ja puutarhasta.

Tanssityöpajaan osallistuminen on ilmaista eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Saavu vain ajoissa paikalle! Pajan osallistujat ovat tervetulleita kello 15 englanninkieliselle opastukselle Paluu Keniaan -näyttelyyn. Tanssipaja pidetään englanniksi, mutta osallistuminen ei edellytä kielitaitoa.

TERVETULOA! Huom.: koska tanssimme ulkona, suosittelemme käyttämään aurinkovoidetta ja päähinettä sekä tuomaan oman juomapullon.