Tarvaspään perinteinen joulukonsertti

11.12.2022 - 11.12.2022

Tarvaspään joulukonsertti sunnuntaina 11.12.

Rakkaimmat joululaulut soivat taas Tarvaspään ateljeessa. Esiintyjinä Helianna Herkkola, sopraano
sekä Marjaana Merikanto, piano. Konsertin juontaa Aarno Cronvall.

Tarvaspään perinteinen joulukonsertti järjestetään yhteistyössä Laulumusiikin ystävät ry:n kanssa. Laulumusiikin ystävät ry edistää ja tukee taidelaulumusiikin, erityisesti liedin, esittämistä ja säveltämistä sekä sen asemaa suomalaisessa musiikkikulttuurissa.

Konserttilipun hintaan sisältyy glögitarjoilu ennen konsertin alkua sekä opastus alkaen kello 17.30.  Konsertti ohjelmistoineen alkaa kello 18, kesto 1h.

Liput 25€

Liput ostettavissa ennakkoon sivun alalaidan linkistä. Ennen lipun ostoa lue huolella lippujen toimitusehdot ja ennakkotiedot tapahtumasta.


Toimitusehdot ja ennakkotietoa tapahtumasta

Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon Vello-palvelun kautta 10.12. saakka. Liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Voit ostaa lipun ennakkoon myös museon kassalta. Pyydämme myös kassalta lipun ostavia jättämään meille yhteystietonsa. Yhteistietoja ei käytetä muuhun kuin tapahtuman liittyvistä muutoksista tiedottamiseen. Jos kaikkia lippuja ei myydä ennakkoon, lippuja voi ostaa myös ennen tapahtuman alkua museon kassalta.

Lippuja ostaessa on hyvä huomioida, että tilaisuus järjestetään museotilassa ja tämä vaikuttaa istumapaikkajärjestelyihin. Tilojen esteettömyydestä voit lukea lisää museon verkkosivuilta tästä linkistä.

Huomioithan, että museon parkkipaikka sijaitsee museoalueen ulkopuolella Gallen-Kallelan tien päässä. Museoalueelle parkkeeraaminen ilman liikkumisesteisen pysäköimistunnusta on turvallisuussyistä kielletty. Jos seurueeseenne kuuluu henkilöitä, joilla liikkuminen on iän tai muiden syiden vuoksi vaikeaa, voit kuitenkin ajaa heidät ylös museoalueelle ennen auton parkkeeraamista parkkipaikalle. Parkkialueen ollessa täynnä, parkkeeraaminen tien viereen on luvallista.

Museon alueella sijaitseva kahvila palvelee sunnuntaina 11.12. kello 17 asti. Museon WC-tilat sijaitsevat puuhuvilassa sijaitsevan kahvilan aulassa, jonne on pääsy koko konsertin ajan.

Liput Vellosta alla olevan Vello-kalenterin avulla. Valitse: ”Osallistu ryhmätilaisuuteen” ja klikkaa kalenteri päivämäärään 11.12.

Vellossa voit maksaa liput kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Lipun ostoa varten tarvitset sähköpostiosoitteen, jonne lähetämme varmistusviestin lipun ostamisesta. Viesti toimii lippuna tapahtumaan.


Tutustu Laulumusiikin ystävien verkkosivuihin.

Laulumusiikin ystävien Facebook-sivuilta löydät ajankohtaiset tiedot yhdistyksen toiminnasta