Tapahtumat

What’s on

2.5.-31.12.

Avoin yleisöopastus Paluu Keniaan -näyttelyyn

Tapahtumat

Opastuksella tutustut Akseli Gallen-Kallelan ja hänen perheensä elämään sekä tämänhetkisen näyttelymme sisältöihin.

17.5.-3.9.

Avoin yleisöopastus Paluu Keniaan -näyttelyyn keskiviikkoisin

Tapahtumat

Opastuksella tutustut Akseli Gallen-Kallelan ja hänen perheensä elämään sekä tämänhetkisen näyttelymme sisältöihin.

Coming soon

Kehäkukkia museon pihalla

8.6.-8.6.

Maryn naistenkutsut 8.6.2023

Tapahtumat

Rakastetut, iki-ihanat Maryn naistenkutsut järjestetään jo viidennen kerran torstaina 8. kesäkuuta 2023. Iltaan kuuluvat puutarhan kuulumiset, museon näyttelyn esittely sekä illallinen Tarvaspää Café Zoceriassa.

9.6.-9.6.

Rantaraitti soi!

Tapahtumat

Lounaskonsertti Gallen-Kallelan Museolla, jossa esiityy duo Ström & Holmström. Konserttiin on vapaa pääsy.

17.6.-17.6.

Kuvataidetyöpaja: afrikkalainen maisema

Tapahtumat

Afrikkalainen maisema -pajassa inspiraationa ovat Akseli Gallen-Kallelan Keniassa maalaamat maisemateokset. Työpajaa vetää kuvataiteilija Olga Veselovskaya ja tekniikkana ovat pastellit ja väripaperit. Työpajaan osallistuminen on ilmaista.

28.6.-28.6.

Näkökulmaopastus: maisema ja luontosuhde klo 13

Tapahtumat

Näkökulmaopastus Akseli Gallen-Kallelan Keniassa maalaamiin maisemiin ja luontosuhteeseen. Oppaana museon näyttelypäällikkö Anne Pelin. Näkökulmaopastus sisältyy museolipun hintaan ja korvaa päivän avoimen yleisöopastuksen.

8.7.-8.7.

Aamujooga museolla 8.7. klo 9

Tapahtumat

Lempeää yin-joogaa Gallen-Kallelan Museolla la 8.7.2023 klo 9! Tule avaamaan aamusi lempeällä yin-joogalla Neulejoogan Sari Kronholmin opastuksessa. Joogahetken päätteeksi tutustumme Paluu Keniaan -näyttelyyn lyhyellä opastuksella. Mukaan joogaan tarvitset vain lämpimät, joustavat vaatteet. Oman joogamaton voi ottaa mukaan, mutta museolla on mattoja lainaksikin. Joogan kesto on noin 75 minuuttia. Joogaharjoituksen päätteeksi halukkaat osallistujat pääsevät tutustumaan näyttelyyn… Read more »

8.7.-8.7.

Iltajooga museolla 8.7. klo 18:30

Tapahtumat

Lempeää yin-joogaa Gallen-Kallelan Museolla la 8.7.2023 klo 18:30! Tule laskeutumaan iltaan lempeällä yin-joogalla Neulejoogan Sari Kronholmin opastuksessa. Joogahetken päätteeksi tutustumme Paluu Keniaan -näyttelyyn lyhyellä opastuksella. Mukaan joogaan tarvitset vain lämpimät, joustavat vaatteet. Oman joogamaton voi ottaa mukaan, mutta museolla on mattoja lainaksikin. Joogan kesto on noin 75 minuuttia. Joogaharjoituksen päätteeksi halukkaat osallistujat pääsevät tutustumaan näyttelyyn… Read more »

23.7.-23.7.

Näkökulmaopastus: Kenia Kirstin silmin klo 13

Tapahtumat

Näkökulmaopastus Kirsti Gallen-Kallelan kokemuksista perheen Kenian matkalta. Millaista taiteilijan lasten arki oli Nairobissa ja safareilla? Näkökulmaopastus sisältyy museolipun hintaan ja korvaa päivän avoimen yleisöopastuksen.

19.8.-19.8.

Neulejooga ja äänimaljarentoutus – miniretriitti klo 9 tai klo 18:30

Tapahtumat

Tule viettämään äänimaljoilla vahvistettua Neulejooga -miniretriittiä Akseli Gallen-Kallelan taiteen keskelle 19.8.2023.