Päiväkodit

Otamme mielellämme vastaan myös päiväkotiryhmien vierailuja. Yhdessä ihmettelemällä ja lasten kysymyksiin vastaamalla luomme turvallisen kokemuksen museokäynnistä, joka on lapsilähtöinen sekä innostava!

Ohjeet vierailun varaamiseen löydät tästä linkistä.

Sakaraharjainen linnani – Tarvaspään museokierros

Sakaraharjainen satulinna, lohikäärme vartioimassa tornin päällä ja konstikas sisäpuhelin – Gallen-Kallelan suunnittelemaan ateljeelinnaan sisältyy monia salaisuuksia ja hauskoja tarinoita. Kierroksella tutustutaan linnan salaisuuksiin, saadaan perustietoa taiteilija Akseli Gallen-Kallelasta ja elämästä hänen aikanaan. Kierros räätälöidään ikäryhmän mukaan sisällöltään sopivaksi.

Kesto: 30–45 minuuttia

Lasten museopas ja etsintätehtävät

Moniin museon näyttelyihin on suunniteltu tehtäväpaperi, joka ohjaa kiinnittämään huomiota museoympäristöön ja taideteoksiin. Kysy ajankohtaista tehtävää kassalta!

Espoon kaupungin Kulttuurikurkkaus

Kulttuurikurkkaus on toimintamalli, jonka avulla kulttuuria viedään varhaiskasvatuksen pariin. Kulttuurikurkkauksesta pääsevät nauttimaan kaikki 3–5-vuotiaat espoolaislapset kaupungin päiväkodeissa. Gallen-Kallelan Museo osallistuu Kulttuurikurraukseen kiertävällä tehtäväpaketilla.

Lue lisää Espoon kaupungin verkkosivuilta.

Espoolaiset esikouluryhmät

Espoolaiset esikouluryhmät kuuluvat KULPS-vierailujen pariin. Lisätietoa museon tarjoamista KULPS-palveluista löydät tästä linkistä.