Museet och kaféet ​har öppet

Museet och kaféet ​har öppet varje dag från och med 1 juni 2020, förutom på midsommarafton 19.6.2020, då museet och kaféet har stängt .

Vi är glada över att öppna museet igen, men samtidigt finns det en hel del säkerhetsåtgärder vid museet på grund av COVID-19 för att hjälpa våra besökare att känna sig tryggare vid museibesöket.

Vi önskar att alla våra besökare skulle använda handdesinfektionsmedel och hålla säkerhetsavstånd på 1-2 meter. Var vänlig och tänk på vår personal och andra besökare: om du känner att du har några symtom, lämna ditt besök till en annan dag. TACK.

För att försöka skydda vår personal och våra besökare har vi ett säkerhetsglas som skyddar informationsdisken. Det finns handdesinfektionsmedel tillgängliga utanför museet och kaféet. Personalen kan använda ansiktsmasker och handskar. Vi kan även begränsa mängden besökare vid behov.

Guidningarna börjar igen 1.7.2020. Guidningarna på svenska hålls den 26.7.2020 och 30.8.2020. Genom att skicka e-post till oss, kan man även boka en privat guidning. Observera att vi tillåter max 10 personer på en guidning under hela sommaren 2020.