Museo ja kahvila ovat avoinna

Koronaepidemian aiheuttamia rajoituksia aletaan hiljalleen purkaa. Valtioneuvoston päätöksellä maaliskuussa suljetut museot voidaan jälleen avata. Gallen-Kallelan Museo ja kahvila Tarvaspää Cafe Zoceria ovat avautuneet yleisölle 1.6.2020. Museo on avoinna päivittäin klo 11-18, paitsi juhannusaattona 19.6. suljettu.

Iloitsemme siitä, että voimme taas avata museon, mutta noudatamme erityistä varovaisuutta ja olemme huomioineet koronaviruksen uhan toiminnassamme.

Toivomme kaikkien museossa tai kahvilassa vierailevien puhdistavan kätensä ennen vierailua ja sen jälkeen. Tule museoon vain terveenä ja muista noudattaa turvavälejä.

Pyrimme suojelemaan sekä asiakkaita että henkilökuntaamme. Kassalle on asetettu suojapleksi, siivousta on tehostettu, ja museon sekä kahvilan ulkopuolella on käsidesipisteitä. Henkilökuntamme voi käyttää hengityssuojaimia ja käsineitä. Tarvittaessa rajoitamme museon kävijämääriä, että riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista.

Suurin osa museon tapahtumista on peruttu tältä kesältä.

Yleisöopastukset alkavat heinäkuussa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 13. Yleisöopastusten sekä tilattujen opastusten henkilömäärä on max 10 henkilöä. Näin varmistamme, että turvavälien pitäminen on mahdollista. Voit myös varata yksityisopastuksen max 10 hengelle. Lue lisää opastuksista.

Kaikesta huolimatta oikein hyvää kesää, huomioidaan toisemme ja pysytään terveinä!