Ohjeita museovierailuun

Kun museot avataan uudestaan edellytämme kasvomaskin käyttöä museon tiloissa. Velvoite koskee kaikkia 12 vuotta täyttäneitä. Poikkeuksena henkilöt, jotka eivät voi käyttää maskia terveydellisistä syistä. Tarvittaessa voit ostaa kertakäyttöisen kasvomaskin lipunmyynnistä hintaan 1,50 €. Toivomme kaikkien museossa tai kahvilassa vierailevien puhdistavan kätensä ennen vierailua ja sen jälkeen. Tule museoon vain terveenä ja muista noudattaa turvavälejä.

Pyrimme suojelemaan sekä asiakkaita että henkilökuntaamme. Kassalle on asennettu suojapleksi, siivousta on tehostettu, ja museon sekä kahvilan ulkopuolella on käsidesipisteitä. Henkilökuntamme käyttää opastuksilla visiiriä tai kasvomaskeja. Tarvittaessa rajoitamme museon kävijämääriä, että riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista.

Yleisöopastukset ja tapahtumat pidetään tammikuusta alkean sovitusti, mutta turvavälejä ja kasvomaskisuositusta noudattaen. Lue lisää opastuksista.

Sampo ja rumpu – perhekerho kokoontuu normaalisti taas tammikuussa 2021 joka lauantai kello 13. Sään salliessa perhekerho järjestetään ulkona. Suosittelemme perhekerhoon lasten kanssa osallistuville aikuisille maskin käyttöä. Huolehdithan museoon tullessasi myös lasten hyvästä käsihygieniasta. Yleisövessat löytyvät Café Zocerian aulasta. Lisää tietoa Sampo ja Rumpu kerhosta tapahtuman nettisivuilta.

Noudattamalla hygienia- ja maskisuosituksia huolehdit osaltasi siitä, että saamme pidettyä museon auki jatkossakin.